Newtonova 1162, 702 00 Ostrava-Přívoz | |
+420 596 633 135 | |
msauto@msauto.cz | |
Po-Pá: 8:00 - 17:00, So: 8:00-12:00 |
Pozor: poslední kusy skladem!
Dostupné ode dne:
Pneumatiky Ecopia, které nabízejí vynikající rovnováhu bezpečnosti, odolnosti a hospodárnosti, vám pomohou snížit spotřebu paliva a emise oxidu uhličitého a přitom si užívat pohodlí a snadnou ovladatelnost, kterou byste od prvotřídních pneumatik Bridgestone očekávali. Využití polymeru upravujícího vazby molekul do řetězců umožňuje rovnoměrnější rozptyl křemíkových částic (Siliky), omezení tvorby třecího tepla a energtických ztrát ve svrchní běhounově vrstvě a tím snižuje valivý odpor. Použitím nového materiálu náraznikovývh pasů a inovativních technologií bylo dosaženo lehcí konstrukce a snížení celkové hmotnosti pneumatiky. Středové bloky z napojením na žebra zajišťuji rownoměrné rozloženi tlaku ve styčne ploše a tim také výbornou brzdnou sílu a přilnavost za mokra. Odvední nadbytečné vody z oblasti dezénu do hlavnich drážek zvyšuje odolnosti vůčii aquaplaningu. Umístěni dezénových figur pod vysokým úhlem zvyšuje účinnost brzdných hran a znižuje hlučnostki dezénu při odvalováni při zachování optimální styčné plochy pneumatiky. Po okrajích napojovaná 3D žebra zvyšují tuhost bloků a zajišťuji dynamické jízdni vlastnosti. Zvýsená odolnost vůči nerownoměrnému opotřebení a snížena hlučnost. Konvexní profil bloků s adaptivním kontaktním povrchem (ACS – Adaptive Contact Surface) omezuje proudéní vzduchu mezi bloky a zajišťuje tišší jízsdu.
Dezén | EP150 ECOPIA |
Šířka | 205 |
Průměr | 16 |
Profil | 55 |
Konstrukce pneu | R |
Index nosnosti | 91 |
Rychlostní index | V |
Sezóna pneu | Letní |
Typ vozidla | Osobní a SUV |
Doplňující informace | TL |
RunFlat | Ne |
Hlučnost pneu | C/72 dB |
Spotřeba | C |
Přilnavost | C |
Třída výrobců | Premiová |
Použití na sněhu | Ne |
Použití na ledu | Ne |
Newtonova 1162, 702 00 Ostrava-Přívoz | |
+420 596 633 135 | |
msauto@msauto.cz | |
Po-Pá: 8:00 - 17:00, So: 8:00-12:00 |
Prohlížením tohoto webu souhlasíte s využíváním souborů cookies.